Het team van OBMB

Meer informatie


Miet Bosmans
Coordinator
Als pedagoog is Miet geboeid door leerprocessen en de meest geschikte manieren om mensen hierin te ondersteunen. Met een opleiding HRM en een kleine 10 jaar ervaring in Learning & Development op zak, begeleidt ze u bij de organisatie en ontwikkeling van uw opleidingen. Opgeleid tot professioneel coach begeleidt ze ook uw werknemers in een competentieversterkend traject.
miet.bosmans@obmb.be
02/250 06 13

Alexandra Defontaine
Opleidingsadviseur
Alexandra werkt sedert 15 jaar in verschillende functies op het gebied van Learning & Development. Ze staat u met raad en daad bij wanneer u opleidingen wil organiseren.
Ze is psycholoog, heeft eveneens een opleiding tot coach gevolgd en begeleidt graag uw bedienden die hun competenties willen versterken.
alexandra.defontaine@femb.be
02/250 06 17

Arne Demyttenaere
Administratief medewerker
Arne is uw aanspreekpunt voor de Nederlandstalige opleidingen voor bedienden. Hij helpt u eveneens bij het online indienen van subsidieaanvragen en hoort graag uw voorstellen tot verbetering van de website.
arne.demyttenaere@obmb.be
02/250 06 10

Flora Mwema
Administratief medewerkster
Flora houdt zich bezig met de Franstalige opleidingen voor bedienden en met de behandeling van uw subsidieaanvragen. Ze is klantgericht en helpt u met een glimlach wanneer u problemen ondervindt bij het inschrijven of wanneer u andere administratieve vragen heeft.
flora.mwema@femb.be
02/250 06 11