Opleiding i.s.m. INOM-Bedienden
Webinar: Hoe gedrag van jezelf of van medewerkers veranderen ?

DOELGROEP
  Voor iedereen die zelf graag verandering wil realiseren: meer sporten, gezonder eten, minder tijd op sociale media spenderen,…
  Voor veranderingskampioenen in bedrijven die zich afvragen hoe ze anderen kunnen helpen bij het veranderen van gewoontes in functie van de gewenste evolutie.
  Voor HR medewerkers, teamleaders, bedrijfsleiders die anderen ondersteunen bij het bereiken van gedragsverandering of voor zichzelf het veranderingsproces willen vergemakkelijken.

DOELSTELLING
  Webinars zijn korte opleidingen, die je via het internet vanaf je werkplek volgt.
  Vandaar de naam: een web-seminar, of nog korter: een webinar ...
  Een boeiende spreker geeft in een tijdsbestek van 45 minuten een uiteenzetting over een actueel thema.
  Je ziet “live” op je scherm de spreker en zijn of haar presentatie.
  Je kunt tijdens het webinar via “chat” vragen stellen en de presentatie achteraf downloaden.

PROGRAMMA
  Iedereen kent de goede voornemens die horen bij Nieuwjaar. Gezonder eten, stoppen met uitstelgedrag, meer tijd voor ontspanning en familie. Misschien werd je lid van een fitnessclub, wou je met volle moed 3 keer per week gaan sporten. Alleen geraak je na enkele weken met geen voet meer binnen in de club. Herkenbaar?

  Het is niet omdat we iets willen en weten hoe we moeten veranderen, dat we er in slagen om van intenties naar duurzame gedragsverandering te evolueren. Waarom is gedrag veranderen eigenlijk zo moeilijk? Omdat we gewoontedieren zijn!

  Wil jij je slaagkansen om te veranderen echt vergroten en ben je nieuwsgierig hoe je gewoontes beter kan leren begrijpen en ontwikkelen? Schrijf je dan in voor dit webinar! Ontdek hoe verandering écht werkt. Maak gebruik van een simpele methode die je stap voor stap aangeeft hoe je gewoontes opbouwt en werk zo aan het succes van je persoonlijke change-projecten.
INSCHRIJVEN

PRAKTISCH
 • WANNEER
  Deze opleiding dient nog ingepland te worden.
 • WAAR
  zelf te bepalen

 • KOSTPRIJS
  Gratis voor bedienden uit PC209 of PC219LESGEVERCONTACTPERSOON VOOR MEER INFORMATIE
 • Evelien Van Dyck